Zoek hier voor een term of een website:
Online boekhouden

Het is nu ook mogelijk om te boekhouden zonder dat u hiervoor de software van een cd hoeft te installeren. Online boekhouden heeft de toekomst. In plaats van de boekhouding op één plek te  moeten doen, kan men nu via elke computer met een internetaansluiting bij hun administratie.

Een groot voordeel is het meegroeien van de boekhouding met het bedrijf. Met online boekhouden hoeft er geen netwerk aangesloten te worden. Het is overal beschikbaar. Als u een paar dagen niet op de zaak bent, kunt u zelfs thuis met de computer uw adminstratie bijhouden. Met het online boekhouden kunt u ook makkelijk professionele facturen maken. Ook een voordeel is dat er eenvoudige pakketten zijn waarmee men met een minimale basiskennis van boekhouden al probleemloos kan werken.

 

online boekhoud software

 

Het enigste wat u nodig heeft is een Application Service Provider (ASP). Deze onderneming biedt via internet de mogelijkheid aan om bedrijfssoftware te gebruiken. Dus u hoeft geen eigen soft- en hardware aan te schaffen. Toch heeft u toegang tot software via internet. Van het gebruik hiervan worden kosten in rekening gebracht.

Er worden dagelijks automatisch back-ups gemaakt van uw boekhouding. Natuurlijk kunt u ook zelf back-ups maken en deze opslaan op uw eigen pc. De online software is ook veilig voor anderen. Het is voor hen niet mogelijk om bij uw administraties te komen.